Deðerli Üyelerimiz ve Ziyaretçilerimiz,
VOB bölümümüzde olduðu gibi IMKB bölümümüzde de yorum ve paylaþýmlarýn artmasý için yakýnda aramýza deðerli bir yorumcunun endeks ve hisse bazlý hareketlerdeki yorum ve görüþlerini buradan takip edebilirsiniz.
Çok Yakýnda...
Forum Kurallarýný okumayý ihmal etmeyiniz.
hoþgeldin dostum ... desteklerinle daha da büyüyeceðimizden eminim ... allah utandýrmasýn dostum :)
evet koray tekrar sený burada gormek cok guzel umarým eský performasýna cok kýsa surede ulasýrsýn her sey gonlunce olsun
çýtýrlarýn çýtýr çýtýr olmustur eminim
kambersýz düðün olmaz arasa fýkralarýma katlanýrsýn artýk :D
Konu en üstteki açýlýr menüye eklenmiþtir. Hayýrlý uðurlu olmasýný ve konunun yazarý koraygok'e tekrar Hoþgeldin dilekelrimi iletirim.
hERKESE KOLAY GELSI TEKRAR BURADA HEP BERABER OLMAK COK GUZEL CEMO UMARIM GALATASARAI BIRAKMISSINDIR:d
herkese kolay gelsin arkadaþlar.. Fenerbahçemize bende baþarýlar dilerim :)
murat sende hoþ geldin artýk koray ve cemonun çýtýrlarýna tekrar kavustuk nedersýn
okan abi son çýtýrlardan sonra 6 ay oldu sanýrým hisselerden uzaðým inþ yükseliþe geçeriz kenarda duruyoruz valla
MURAT BENDE UZUN ZAMANDIR HISSELERDEN UZAGIM AMA BU EKIBI GORUNCE INAN TEKRAR HISSE ALMAK ICIN BEKLIYORUM
selam koray...
dow yine desteklerinin altýnda kapattý,üstelik tepkide vermedi....
.....iþler iyice kötüleþiyor ne dersin...
......acilen avrupa merkez bankasýnýnda faiz indirmesi lazým......
hiç olmassa avrupa toparlasada bize fazla tesir etmese....
............
cemo abi gerek geçen toplantýda gerekse de bu toplantýda ecb nin faiz indirmesi gerektiðini dile getirdim ama hem trichet hemde bernanke ayný kafadan abi ... fed likit enjeksiyonu haberinden sonra trichet de gerekirse avrupada dolar enjeksiyonu yaparýz dedi ... ayný söylem ilginç ki ingiltere merkez bankasýndan da geldi ...
bence amaçlarý þu : fed baþkanýnýn bazý bankalar muhtemelen batacak söyleminden þunu da anlayabiliriz... batan batsýn , küçükler silinsin , büyüklerde ne silecekse silsin , taviz vermeyin ne olacaksa görelim ... bu adamda 18 mart toplantýsýnda 100 puan indirecek yürekte yoktur ... gerçi bu veriler ile yine de zor yaaaa.......
FED bir kez daha imdada yetiþti:) Günlerden salý zamanlama harika...
koray gene tutturdun arkadaþým sana helal olsun salý gunu dedýn salý gunu yukselýs baþladý tebrik ederim
:alkis:
Günaydýn,
Asya tarafý kazýk attý. Paritelerde ve futurelarda çözülme var. Biraz daha sýkýntýlý geçebilir bugün.
inþ yarýn düzelir tepki baþlar ama haftaya da bilançolar var zor iþ valla
FED bir kez daha imdada yetiþti:) Günlerden salý zamanlama harika...
FED bir hafta sonra yine Salý günü sahnede 
cemo abi kapatma davasýda etkilemezmi çýkýþýmýzý
üstatlarýmýz ne düþünürler bilmiyorum ama endekste her tepe noktasý bir direnç olmuþ ve rsi de artýk tepeler hep daha alt seviyelerde gerçekleþmeye baþlamýþ ... direnç gibi gözüken yerleri ( yeþil oklar ) geçebilirse , ki buda 43 000 seviyelerine denk geliyor , saðlýklý bir yükseliþten ancak bahsedebiliriz sanki....
nacizane fikrim tabiki..........
DOW için senaryo þu: FED in yapacaðý hamle ile 12750 görülür oradan gelen satýþlar ile 10500-10700 bandýna çekilir...
Kaldý 200 puan...
koray 750 den sonra dow 2000 puan aþaðý gelirmi acaba? birde bollinglere bakýyorsun galiba bazen bollingler arasýnda gidip geliyor fiyatlar bazende bollingleri açarak ilerliyor bunu nasýl anlarýz.banddan donecegýný yada bandý acarak gidecegini..