Ücretsiz IMKB, VOB, Forex, BES, VOB Sistemleri

Orjinal Görünüm: Önerileriniz
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Önerileriniz Bizim için Değerlidir!

Forumu daha kullanılabilir hale getirmek için neler yapabiliriz?
Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Ahmet GÜVEN
Stoploss nedir? ben 64500 den dün kısa al sat yapmıştım. Bugün piyasa biras artı ama ne olur piyasa bana bilgi verebilirmisiniz tskkürer.
Sorunuz VOB Takip Sayfasında cevaplanmıştır.
sağolsun vobix elinden gelen herşeyi yaptıAlkışlaDua Et ama yine de benim girdiğim siteler içerisinde sayfaları en ağır açılan site malesef burası.Üzgün bilgisayardan anlamam ne yapabilirim bilemiyorum.Ne Yapsamböyle okumaya devam edeceğim sanırım.Smile
aşağıya (koyu) kopyaladığım cümle sitenin üst kısmında sürekli olarak görünen bir yerde.sürekli ekran başında olmayan olamayanlara için iyi bir uygulama olur diye düşündüm.
sistem sinyallerini yazan arkadaşlar yazdığı an aynen aşağıdaki cümle gibi sitenin üzerinde, yer alabilir mi?bilgisayardan anlamadığım için böyle birşeyin olup olmayacağını bilmiyorum.aklıma geldi yazdım.
Kasım'da VOB Sinyaller (Setriler) %39,64, VOB Sinyaller (clark30) %161,79, VOB Sistem 2 (Bıcırık Sistem) %197,50 brüt kazandırmıştır! Bak!

deks Yazılan:
aşağıya (koyu) kopyaladığım cümle sitenin üst kısmında sürekli olarak görünen bir yerde.sürekli ekran başında olmayan olamayanlara için iyi bir uygulama olur diye düşündüm.
sistem sinyallerini yazan arkadaşlar yazdığı an aynen aşağıdaki cümle gibi sitenin üzerinde, yer alabilir mi?bilgisayardan anlamadığım için böyle birşeyin olup olmayacağını bilmiyorum.aklıma geldi yazdım.
Kasım'da VOB Sinyaller (Setriler) %39,64, VOB Sinyaller (clark30) %161,79, VOB Sistem 2 (Bıcırık Sistem) %197,50 brüt kazandırmıştır! Bak!

yani şu biçimde yapılabilir mi? ana sayfa üzerinde:
setriler nakit, clark kısa, bıcırık uzun, tıfıl kısa,medium uzun
gibi

Bu işlemi sinyaller değiştikçe yapmak çok zor. Ben sinyalleri ve yorumları yazmak için zor vakit ayırabiliyorum. Fakat akşamdan akşama isterseniz yapılabilir. Tabloları yüklerken orayı da güncelleyebilirim.
zor ve zaman alıyorsa hiç gerek yok, akşamları da hepsini okuyoruz zaten güncellemeye de gerek yok teşekkürler sağolun.
30.03.2008 birinci yılımızda tasarımı biraz değiştirmek istiyorum.http://www.eximci.com/finans/index.php adresindeki tema hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Mavi yorucu olur derseniz buradaki gibi gri renk tonlarıyla devam ederiz.
merhaba Vobix madem oneri istiyorsunuz. sizteniz cok bilgi verici ama cok karisik. bence daha derli toplu olabilir. mesela onemli mesejlar yani al sat ikazlari bir yerde dersler bir yerde ve mesajlar bir yerde olmali. ayrica para alma konusunda escobar ciddi sorunlar var diyor bence bunlar asilabilir benim onerilerim olur eger isterseniz.
saygilar,
Dersler VOB Dersleri altýnda,.
Sinyaller VOB Sistem Sinyal Grafik Performans konusu altýnda.
Mesajlar da VOB Takip Sayfasý (Nisan Vadeli) konusu altýnda.
Haber Hattý Yorum Sahasý konulu kategorimiz kaldýrýlarak IMKB Seans Odasý altýna alýndý.
30 Hazirana kadar ücretsiz SMS hizmeti devam edecek.
Eskiden her haber için yeni konu açýlýyordu herkes okuyup geçiyordu. Habere yorum omadýðý için konular Medyadan Haberler 2007 ve Medyadan Haberler 2008 konularýnda birleþtirildi. Haber akýþýnda sayýn deks yardýmcý oluyor.
Referans URL