wWw.Finans.Ekibi.NET adresine taþýndýk.
Tarafsýz ve küçük yatýrýmcýyý koruyan eðitici yorumlarýmýzla Finans Ekibindeyiz.
IMKB, VOB, FOrex, BES kýsacasý Ekonomi ve Borsa ile ilgileniyorsanýz; sizi de bekleriz.
Þuanki Zaman: 20-11-2008, 11:30:58 AM
Hoþgeldin Misafir ! (Giriþ — Üye Ol)
EW açýsýndan her iki yöne de olasýlýklar devam ederken, sayýmla ilgisi olmayan ve dikkatimi çeken þey: yeni tepelerin öncekinden kýsa kalmaya devam etmeleri.
Vade deðiþimininde olduðu bu günlerde Vadeli için bir fikir verebilir düþüncesiyle,endeks 100 grafiðine biraz da geriden bakalým, uzun vadede izleyip daha çok þans verdiðim bir sayým modeli var elbette...
Bu da nisan vadelinin yakýn plan görünümü, 5.Dalga ile ilgili olasý yapýlar..
Bu derecede bir 5. dalga sonu, sessiz sakin hemen olup bitivermeyecektir, iç dalgalara ait sýkýcý dip tekrarlarý, ve özellikle Diagonal yapýlar görülmeli diye düþünüyorum. Sýrasý geldiðinde ve zaman buldukça tüm yapýlarý inceleriz.
Bol kazançlar..
xu100 endekste günün en düþüðü 38.527 ile 2006 haziran ayýndan bugüne olan yükselen trendin alt kanal desteðine dokunmuþ oldu.
Piyasalar bu destekten döner mi yoksa ciddi sayýlabilecek bir vadede tepki de olsa yukarý yaparlarmý..?
cevap için olasýlýklar var ve erken.
Cuma öðleden sonraki dalgalanma ve bugünle birlikte iç dalgalarda itki (5 dalga) sayýlabilmekte ama bu düþüþ trendinin sona erdiði anlamýna gelmiyor.
Cuma günü en yükseði 43.800 (vadelide 55.350) seviyesini modern kurallar running(koþan) zigzag olarak kabul edebilir ancak klasik kurallar açýsýndan 5 dalgalýk düþüþün bir ayaðý eksik olmalý..
kýsaca önümüzdeki günlerde 51-52000 lere kadar bir tepkinin ardýndan 5 için veya yassý düzeltme için de olsa bu spottaki 38500 desteðinin altýna sarkma ihtimalini yüksek görüyorum.
Hedefler daha da aþaðýda, piyasa bir yukarý bir aþaðý GÜNLÜK lerde devam eden bir Sonlanan Diagonal ile dip bulup, trendi yukarý dönecektir,
Gündem: Haber gündemi neden bu kadar cozuttu anlamýyorum, Desenformation, bilgi bommardýmaný, T.C. ile ilgili kaygý senaryolarý... son çýrpýnýþlar
Yasal Uyarý :
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri, yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti; aracý kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.